Maďarský jazyk

Júliusi bombák. A Rebuy Stars Bratislava kaszinója 50 ezres nyereményt garantáló tornát, 20.000€ Specialt és további remek akciókat készít

A Rebuy Stars Bratislava kaszinójának újbóli megnyitása után a június több érdekes torna jegyében telt, melyek több száz játékost vonzottak a legnagyobb szlovákiai poker room termeibe. A júliusi akció azonban még ennél is szaftosabb porciót ígér a remek eventekből. Mire készülhet a nyári szünet első hónapában?

A póker rajongóinak készül a Rebuy Stars Series Bratislava – az első többnapos torna a Rebuy Stars Bratislava kaszinójában, 50.000€ garantált nyereménnyel!

Júliusban mindjárt kétszer is kiélvezheti a klasszikus torna atmoszféráját a Rebuy Stars Special Bratislava 20.000€ GTD jóvoltából. Ha szereti a nagy egynapos tornákat, ez az event pont az ön számára készült. A 20k-t garantáló Special július 11-én és 25-én kerül megrendezésre.

A júliusi programból nem hiányozhat a mind népszerűbb Gentleman´s Deepstack 10.000€ tornája sem. Minden szerda az urak számára van fenntartva és a szimpatikus garantált nyereményen kívül a chipleader számára hagyományosan egy érdekes tárgyi nyereményt is előkészítünk a nagy break során.

Ahogy a szerdák az uraknak, úgy a péntekek a hölgyeknek vannak fenntartva a Rebuy Stars Bratislava kaszinójában, ahol a nők számára az első buy-in ingyenes. A Friday Ladies Night 5.000€ GTD egy ideális meghívó egy kellemesen eltöltött péntek estéhez.

A júliusi kínálatunkhoz hozzáadtuk a Jackpot Monday tornáját, ahol a játékosok jackpotot szerezhetnek.

A cash game szerelmesei a rendszeresen megrendezett Cash Game Night-oknak örülhetnek. Hétfőtől péntekig ráadásul előkészítettük a Satellite to Cash Game Night játékokat, ahol három játékos 100€-t kap.

Az aktuális eseményekről, akciókról, eredményekről vagy szálláslehetőségekről szóló információkért kövesse a Rebuy Stars applikációját, mely ingyenesen hozzáférhető az Android eszközök számára a Google Play-ben, az iOS operációs rendszert használó gépek számára pedig az App Store-ban. Figyelmébe ajánljuk például a Mobile App Bonus-t, ahol egy tornára való regisztrációért automatikusan 1000 chips bónuszt kap.

A Rebuy Stars Bratislava kaszinója lankadatlan szórakozás. A LIVE GAME naponta rendelkezésre áll 13:00 és 05:00 között, a legnagyobb szlovákiai kaszinó minden emeletén a szimpatikus pincérnőink mosolyognak önre, és bármiben készséggel segítenek a menedzsereink és a személyzetünk.

A július felejthetetlen élményeket ígér a Rebuy Stars Bratislava kaszinójában.

logo-hlavicka

PRE VSTUP NA STRÁNKY MUSÍTE BYŤ STARŠÍ AKO 18 ROKOV

YOU MUST BE EIGHTEEN (18) YEARS OR OLDER TO ACCESS THIS WEBSITE

ZUM BETRETEN DIESSER WEBSEITE MÜSSEN 18 JAHRE ODER ÄLTER SEIN

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.