Maďarský jazyk

A pókeres nyár nem ér véget! Küzdjön meg a Summer Series nyári kiadásának bajnoki címéért!

Bár a nyár általában a pihenés és a szabadságok ideje, a Rebuy Stars pókerklubjaiban ez véletlenül sincs így. A régi, jól ismert kiadás megtalálta a helyét az augusztusi programban, igaz, új köntösben. Alacsony buy-in és lenyűgöző garantált nyeremény – ezt ígéri az augusztusi Rebuy Stars Summer Series Košice, mely augusztus tizedikén startol.

Tegyük fel őszintén a kérdést: ki ne szeretne egyszerűen pénzt keresni egy last minute nyaralásra, ráadásul azzal, amit szeret csinálni. Hogy ilyen ajánlatot sehol nem találni? Ne keressen tovább, a Rebuy Stars pókerklubjaiban augusztus 10-én startol a Series tornák nyári kiadása, mely 35€ buy-in mellett 20.000€ szétosztását ígéri a legjobbak között. Látja már a lelki szemeivel, hova utazik nyaralni?

A Summer Series Košice augusztus 10. és 18. között összesen 9 startoló flightot kínál, melyből 8 Kassán, egy pedig Zólyomban kerül megrendezésre. A torna unl. re-entry freezout formában kerül megrendezésre, és majdnem minden flight előtt lesz egy satellite, melyben a 35€ buy-in-t mindössze 5€-ért meg lehet szerezni. 56 ticket van játékban, 1.960€ értékben.

A tornastruktúra arra biztatja a játékosokat, hogy regisztráljanak a 10 felvezető level alatt, melyek mindegyike 20 perc hosszúságú. A küzdelem azonban folytatódik a 15. számú lvl. végéig, amikor mindenki, aki előtt lesz legalább egy zseton, továbblép a FINAL DAY-re, mely vasárnap, augusztus 18-án kerül megrendezésre Kassán. A biztos helyen kívül minden döntős számára biztos az ITM is. Remek hír az is, hogy ha többször is továbbjut, akkor a FINAL DAY-re a legmagasabb megszerzett stack-kel jut be, a többiért pedig automatikusan min. cash jár.

Minden információt a Rebuy Stars Summer Series tornájáról megtalál a  www.rebuystars.sk weboldalon, a Rebuy Stars mobilos applikációiban, a hivatalos  Facebook eseményben és a Rebuy Stars SK rajongói oldalon.

logo-hlavicka

Pre vstup na stránky musíte byť starší ako 18 rokov.

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.