Maďarský jazyk

A november a nagyszabású egynaposok és a Deepstack Poker Tour visszatérésének jegyében zajlik a Rebuy Stars-nál

Az év tizenegyedik hónapja nemcsak az erős egynapos tornák, hanem a nagy visszatérések jegyében is zajlik majd. A Rebuy Stars pókertermeibe ugyanis nemcsak a szlovák-lengyel DPT pókertorna tér vissza, hanem a legsötétebb humor is, amit Szlovákiában találhatunk. Mi várható tehát?

Rebuy Stars Mini Special Zvolen 10.000€ GTD

Az első pókeres ínyencség és egyben a Rebuy Stars pókerklubjainak első major tornája novemberben a legnagyobb garantált nyereménnyel rendelkező, rendszeresen megrendezett szlovákiai egynapos torna „kistestvére“. A Rebuy Stars Special Zvolen tornája már november 9-én 60€ buy-in mellett 10.000€ garantált nyereményt hoz Közép-Szlovákia szívébe, a Rebuy Stars Zvolen kaszinójába.

DPT Košice vol. 9 25.000€ GTD

Csak pár nappal azután, hogy megismerjük a zólyomi Mini Special bajnokát, a teljes pókeres színtér áthelyeződik a keleti metropoliszba. Kassán ugyanis november 13. és 17. között kerül megrendezésre a szlovák-lengyel közös rendezésű poker tour, a  DPT Košice vol. 9 immár 9. folytatása. A Deepstack Poker Tour nemcsak számos lengyel pókerrajongót hoz magával, hanem egy MAIN eventet, mely 25.000€-t garantál, két SIDE eventet – Shot ALL IN és KnockOut, és élőben streamelt televíziós finálét szlovák és lengyel nyelven.

Rebuy Stars Special Zvolen 20.000€ GTD

Végre elérkezünk a novemberi kínálatunk főattrakciójához – a legnagyobb garantált nyereménnyel rendelkező, rendszeresen megrendezett szlovákiai egynapos tornához, a Rebuy Stars Special Zvolen tornájához. Ennek utolsó kiadása megdöntött minden rekordot, mivel a játékosok az ígért 25.000€ garanciát már a regisztrációk felénél leküzdötték és a végső elszámolásnál egy nem kevesebb, mint 35.000€ nagyságú bankért folyt a játék! Az RS Special októberi kiadásáról itt olvashat többet. Térjünk azonban vissza a novemberi Special-hoz. Már szombaton, november 23-án játékba kerülhet: 120€ buy-in mellett egy 25.000 zsetonból álló starting stack-el 20.000€ garantált nyereményért folyik a játék az este folyamán. Egy nappal a torna előtt, azaz pénteken, november 22-én egy 20€ multi re-entry freezout Satellite kerül megrendezésre, mely 10 db 120€ ticketet garantál.

Cash Game nights

Novemberben sem feledkezünk meg a készpénzes játékosokról. A rendszeres Cash Game Nights pont számukra készülnek. A bankroll gyors megemelésének lehetőségén kívül mindegyik részét képezi a Wheel of Win. A szerencsekereket, mely számos értékes nyereményt rejt, és pl. három Jacpotot is, bárki megtekerheti, már két óra aktív játék után

Cash Game Nights a Rebuy Stars Košice termeiben:

 • november 9. 19:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 9. 20:00 órától – Cash Game Night
 • november 21. 19:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 21. 20:00 órától – Cash Game Night
 • november 28. 9:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 28. 20:00 órától – Cash Game Night

Cash Game Nights a Rebuy Stars Zvolen termeiben:

 • november 15. 19:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 15. 20:00 órától – Cash Game Night
 • november 29. 9:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 29. 20:00 órától – Cash Game Night

 A Cash game minden aktív játékosa lehetőséget kap, hogy megpörgesse a szerencsekereket és órákat nyer a Rebyu Stars Rakeback-ba.

Ladies Nights

A pókert és szépségeit nemcsak az urak tapasztalhatják meg a Rebuy Stars-ban, hanem a szebbik nem képviselői is. Pont az ő számukra hoztuk létre a Ladies Night elnevezésű tornákat, amelyekhez minden nő, kisasszony vagy hölgy teljesen ingyen csatlakozhat. Ezeken természetesen az urak is szerencsét próbálhatnak, de legyünk őszinték, melyikünk ne hagyná örömmel, hogy a szebbik fele győzzön?

Ladies Nights a Rebuy Stars Košice termeiben:

 • november 5. 9:00 órától . – Tuesday Ladies Night 2.220€ GTD
 • november 26. 9:00 órától – Tuesday Ladies Night 2.220€ GTD

Jackpot tournaments

Még ha a Jackpot torna bónuszának nyereményéből nem is futja új házra, egy öregebb autóra, vagy egy megelőlegezett karácsonyi ajándékra elég lehet. Ha összeadjuk az esetleges tornagyőzelmet a Jacpottal, ami jelenleg nem kevesebb mint 3.000€-t ér, akkor már egy valóban bőkező jutalmat kapunk. Mindössze 2 egyszerű feltételt kell teljesíteni – először, a torna során szerezni kell egy Straight vagy Royal Flush kombinációt, másodszor pedig meg kell nyerni a tonát. Mikor próbál szerencsét?

Jackpot tournaments a Rebuy Stars Košice termeiben:

 • november 22. 9:00 órától – Jackpot Friday 2.000€ GTD
 • november 29. 19:00 órától- Jackpot Friday 2.000€ GTD

Jackpot tournaments a Rebuy Stars Zvolen termeiben:

 • november 7. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD
 • november 14. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD
 • november 21. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD
 • november 28. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD

A Rebuy Stars mobilos alkalmazása

Ha még nem töltötte le az okostelefonjába a Rebuy Stars mobiltelefonos applikációját, itt a legjobb idő, hogy változtasson ezen! Nemcsak, hogy mindig a kezében lesznek a legfrissebb hírek, de minden tornán, amin részt vesz, bónusz zsetonokhoz juthat. Továbbá a különböző versenyeknek köszönhetően belépőket nyerhet a RS Mini Special Zvolen, RS Special Zvolen, DPT Košice vol. 9 tornáira, vagy a  Temné Kecy a Rebuy Stars-ban komedy showjára. Töltse le most a  Google Play-ből az Androidos mobilok számára, vagy az  App store-ból az iOS oporációs rendszert használó gépek számára.

Temné Kecy a Rebuy Stars Zvolen kaszinójában

Durva, sötét és földhözragadt, hívák, ahogy akarják – a Temné Kecy stand-up csoportosulás összetéveszthetetlen humorja Zólyomba érkezik! A Rebuy Stars Zvolen ünnepi megnyitója alkalmából olyan programot készítettünk Önöknek, melyek biztosan nem hagyják érzelmek nélkül.

A legkelendőbb stand-up komikusok csoportja készen áll, hogy mindenkit kilőjön a humorával.  #KEMÉNYEN  és #CENZÚRÁZATLANUL, ezek a jelszavak határozzák meg a legújabb történeteket, melyeket Ladižo, Veľmajster Jerry, Heňo Fačkoveč és Jirka Jakima készítettek elő.

Már 2019. november 20-án, este 20:00-tól kiereszthet mindent a fejéből, hogy elsorodorja a Temné Kecy crew legabszurdabb és legjobb humorja, a Rebuy Stars Zvolen kaszinójában.

logo-hlavicka

Pre vstup na stránky musíte byť starší ako 18 rokov.

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.