Maďarský jazyk

A november a nagyszabású egynaposok és a Deepstack Poker Tour visszatérésének jegyében zajlik a Rebuy Stars-nál

Az év tizenegyedik hónapja nemcsak az erős egynapos tornák, hanem a nagy visszatérések jegyében is zajlik majd. A Rebuy Stars pókertermeibe ugyanis nemcsak a szlovák-lengyel DPT pókertorna tér vissza, hanem a legsötétebb humor is, amit Szlovákiában találhatunk. Mi várható tehát?

Rebuy Stars Mini Special Zvolen 10.000€ GTD

Az első pókeres ínyencség és egyben a Rebuy Stars pókerklubjainak első major tornája novemberben a legnagyobb garantált nyereménnyel rendelkező, rendszeresen megrendezett szlovákiai egynapos torna „kistestvére“. A Rebuy Stars Special Zvolen tornája már november 9-én 60€ buy-in mellett 10.000€ garantált nyereményt hoz Közép-Szlovákia szívébe, a Rebuy Stars Zvolen kaszinójába.

DPT Košice vol. 9 25.000€ GTD

Csak pár nappal azután, hogy megismerjük a zólyomi Mini Special bajnokát, a teljes pókeres színtér áthelyeződik a keleti metropoliszba. Kassán ugyanis november 13. és 17. között kerül megrendezésre a szlovák-lengyel közös rendezésű poker tour, a  DPT Košice vol. 9 immár 9. folytatása. A Deepstack Poker Tour nemcsak számos lengyel pókerrajongót hoz magával, hanem egy MAIN eventet, mely 25.000€-t garantál, két SIDE eventet – Shot ALL IN és KnockOut, és élőben streamelt televíziós finálét szlovák és lengyel nyelven.

Rebuy Stars Special Zvolen 20.000€ GTD

Végre elérkezünk a novemberi kínálatunk főattrakciójához – a legnagyobb garantált nyereménnyel rendelkező, rendszeresen megrendezett szlovákiai egynapos tornához, a Rebuy Stars Special Zvolen tornájához. Ennek utolsó kiadása megdöntött minden rekordot, mivel a játékosok az ígért 25.000€ garanciát már a regisztrációk felénél leküzdötték és a végső elszámolásnál egy nem kevesebb, mint 35.000€ nagyságú bankért folyt a játék! Az RS Special októberi kiadásáról itt olvashat többet. Térjünk azonban vissza a novemberi Special-hoz. Már szombaton, november 23-án játékba kerülhet: 120€ buy-in mellett egy 25.000 zsetonból álló starting stack-el 20.000€ garantált nyereményért folyik a játék az este folyamán. Egy nappal a torna előtt, azaz pénteken, november 22-én egy 20€ multi re-entry freezout Satellite kerül megrendezésre, mely 10 db 120€ ticketet garantál.

Cash Game nights

Novemberben sem feledkezünk meg a készpénzes játékosokról. A rendszeres Cash Game Nights pont számukra készülnek. A bankroll gyors megemelésének lehetőségén kívül mindegyik részét képezi a Wheel of Win. A szerencsekereket, mely számos értékes nyereményt rejt, és pl. három Jacpotot is, bárki megtekerheti, már két óra aktív játék után

Cash Game Nights a Rebuy Stars Košice termeiben:

 • november 9. 19:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 9. 20:00 órától – Cash Game Night
 • november 21. 19:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 21. 20:00 órától – Cash Game Night
 • november 28. 9:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 28. 20:00 órától – Cash Game Night

Cash Game Nights a Rebuy Stars Zvolen termeiben:

 • november 15. 19:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 15. 20:00 órától – Cash Game Night
 • november 29. 9:00 órától – Satellite to Cash Game Night 3 x 50€ kredit GTD
 • november 29. 20:00 órától – Cash Game Night

 A Cash game minden aktív játékosa lehetőséget kap, hogy megpörgesse a szerencsekereket és órákat nyer a Rebyu Stars Rakeback-ba.

Ladies Nights

A pókert és szépségeit nemcsak az urak tapasztalhatják meg a Rebuy Stars-ban, hanem a szebbik nem képviselői is. Pont az ő számukra hoztuk létre a Ladies Night elnevezésű tornákat, amelyekhez minden nő, kisasszony vagy hölgy teljesen ingyen csatlakozhat. Ezeken természetesen az urak is szerencsét próbálhatnak, de legyünk őszinték, melyikünk ne hagyná örömmel, hogy a szebbik fele győzzön?

Ladies Nights a Rebuy Stars Košice termeiben:

 • november 5. 9:00 órától . – Tuesday Ladies Night 2.220€ GTD
 • november 26. 9:00 órától – Tuesday Ladies Night 2.220€ GTD

Jackpot tournaments

Még ha a Jackpot torna bónuszának nyereményéből nem is futja új házra, egy öregebb autóra, vagy egy megelőlegezett karácsonyi ajándékra elég lehet. Ha összeadjuk az esetleges tornagyőzelmet a Jacpottal, ami jelenleg nem kevesebb mint 3.000€-t ér, akkor már egy valóban bőkező jutalmat kapunk. Mindössze 2 egyszerű feltételt kell teljesíteni – először, a torna során szerezni kell egy Straight vagy Royal Flush kombinációt, másodszor pedig meg kell nyerni a tonát. Mikor próbál szerencsét?

Jackpot tournaments a Rebuy Stars Košice termeiben:

 • november 22. 9:00 órától – Jackpot Friday 2.000€ GTD
 • november 29. 19:00 órától- Jackpot Friday 2.000€ GTD

Jackpot tournaments a Rebuy Stars Zvolen termeiben:

 • november 7. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD
 • november 14. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD
 • november 21. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD
 • november 28. 19:00 órától – Jackpot Thursday 1.200€ GTD

A Rebuy Stars mobilos alkalmazása

Ha még nem töltötte le az okostelefonjába a Rebuy Stars mobiltelefonos applikációját, itt a legjobb idő, hogy változtasson ezen! Nemcsak, hogy mindig a kezében lesznek a legfrissebb hírek, de minden tornán, amin részt vesz, bónusz zsetonokhoz juthat. Továbbá a különböző versenyeknek köszönhetően belépőket nyerhet a RS Mini Special Zvolen, RS Special Zvolen, DPT Košice vol. 9 tornáira, vagy a  Temné Kecy a Rebuy Stars-ban komedy showjára. Töltse le most a  Google Play-ből az Androidos mobilok számára, vagy az  App store-ból az iOS oporációs rendszert használó gépek számára.

Temné Kecy a Rebuy Stars Zvolen kaszinójában

Durva, sötét és földhözragadt, hívák, ahogy akarják – a Temné Kecy stand-up csoportosulás összetéveszthetetlen humorja Zólyomba érkezik! A Rebuy Stars Zvolen ünnepi megnyitója alkalmából olyan programot készítettünk Önöknek, melyek biztosan nem hagyják érzelmek nélkül.

A legkelendőbb stand-up komikusok csoportja készen áll, hogy mindenkit kilőjön a humorával.  #KEMÉNYEN  és #CENZÚRÁZATLANUL, ezek a jelszavak határozzák meg a legújabb történeteket, melyeket Ladižo, Veľmajster Jerry, Heňo Fačkoveč és Jirka Jakima készítettek elő.

Már 2019. november 20-án, este 20:00-tól kiereszthet mindent a fejéből, hogy elsorodorja a Temné Kecy crew legabszurdabb és legjobb humorja, a Rebuy Stars Zvolen kaszinójában.

logo-hlavicka

PRE VSTUP NA STRÁNKY MUSÍTE BYŤ STARŠÍ AKO 18 ROKOV

YOU MUST BE EIGHTEEN (18) YEARS OR OLDER TO ACCESS THIS WEBSITE

ZUM BETRETEN DIESSER WEBSEITE MÜSSEN 18 JAHRE ODER ÄLTER SEIN

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.