Maďarský jazyk

A kontroverzális Desseték uralták az RS Series Bratislava tornáját. Együtt majd 16 ezret vittek el!

Mögöttünk van a Rebuy Stars Series Bratislava tornája, amely olyan akciót hozott, amelyről még hosszú hetekig és hónapokig beszélni fognak. A játékosok a négy játéknap alatt több mint 600 entriest hoztak létre, a garantált nyereménynél több is összegyűlt és a prizepool több mint 55 ezer volt. A torna győztesei Andrej és Dominik Desset lettek, bár kontroverzális körülmények között.

Foglaljuk hát össze az elmúlt napok eseményeit. Már szerdán elstartolt a torna szatellitje, ahol 50 játékos szerzett ticketet 99 euró értékben.

Csütörtökön zajlott a DAY 1A játékap, Összesen 181 entries és 30 továbbjutó játékos. Pénteken két flight volt a programban, szombaton szintén. Vasárnap ezekhez csatlakozott még egy – a hyper turbo. Summa summarum – 601 entries és parádés pókeres akció. A final day során 92 aspiráns küzdött az első helyért, 12 játékos hozta össze a double qualification-t, amiért 300€ bónusz várt rájuk. Az ITM a top 72 játékos számára volt előkészítve, a min cash 175€-nál kezdődött.

Maga a final day számos figyelemreméltó pillanatot hozott, de ezeket jelentősen megzavarta Andrej Desset döntése, aki a fivérével játszva egy A, K, 10, 3 boardnál bedobott két A,K párt Dominik J,5 betjére. Ez a helyzet szó szerint reakciók lavináját indította el a szlovákiai pókeres körökben. Több professzionális és amatőr játékos és pártatlan megfigyelő véleményét is figyelembe véve kaszinóként a következő hivatalos állásfoglalást tesszük közzé a Desset-fivérek játékával kapcsolatban:

„Az Andrej és Dominik Desset közötti teljes játék alapos megvizsgálása után Andrej szigorú figyelmeztetésben részesült a fairplay és a póker etikájának betartásáról, a lehetséges soft playről a TDA szabályai, konkrétan a 71. szabály B pontjának alapján. A játékost arra is figyelmeztették, hogy egy esetleges újabb szabálysértés után büntetést kaphat. A döntéshez a teljes játék, vagyis az egész este és a fenti játékosok közötti több közös játék elemzése alapján jutottunk el és helyesnek tartjuk, ezért a témát a részünkről lezártnak tekintjük.“

A TDA teljes szabályzatát megtalálja ezen a linken.

A helyzetről többek között egy LIVE stream folyamán az EPT volt tornaigazgatója, Thomas Lamatsch is kifejtette a véleményét.

Térjünk vissza a tornához. Viszonylag élénk tempóben még vasárnap éjfél előtt kialakult a döntős asztal, melynél ott ültek a Desset-fivérek, de más ismert arcok is.

Final table: 

Seat 1 Mikuláš Hodosi 3.415.000
Seat 2 Dominik Desset 1.150.000
Seat 3 Andrej Desset 3.735.000
Seat 4 Milan Nutta 2.845.000
Seat 5 Erik Scheffer 2.720.000
Seat 6 Peter Bumba 1.220.000
Seat 7 Roman Pekár 1.545.000
Seat 8 Lukáš Matuský 565.000

A döntős asztalt a 8-as, 7-es és 6-os pozíciókban lévő három játékos eliminációja indította el. Tehát sorban Matuský, Pekár, Bumba. Őket a „játékos“ Hodosi követte, majd Nutta jött. A sors úgy akarta, hogy a kedvenc Q,9 kombinációja ellen esett ki, amely a beceneve alapján a „Bryndza“ jelzőt kapta.

A győztes számára az eredeti struktúra szerint több mint 10 ezer euró volt előkészítve, de a végső hármasban a játékosok dealben egyeztek meg. Azt követően, hogy kiesett az előreláthatatlan Scheffer, a Desset-fivérek úgy döntöttek, hogy expressz gyorsan játsszák le a tornát, vakon all-inekkel. A hivatalos győztes Andrej Desset lett.

A Rebuy Stars Series Bratislava döntős asztalának kifizetései:

1. Andrej Desset – 6844€+2115€ (dohrávka)
2. Dominik Desset – 6816€
3. Erik Scheffer – 5365€
4. Milan Nutta – 3137€
5. Mikuláš Hodosi – 2365€
6. Peter Bumba – 1748€
7. Roman Pekár 1234€
8. Lukáš Matusky – 874€

A pókeres akció további érdekes eventekkel folytatódik a következő napokban a Rebuy Stars Bratislava kaszinójában. Már szerdán játszhat a közkedvelt Gentleman´s Deepstack 10.000€ tornáján. Pénteken a Friday Ladies Night 10.000€ GTD következik a programban. A nagy egynapos tornák kedvelői bizonyára örülni fognak a szombati Rebuy Stars Special tornájának, mely 20.000€ nyereményt garantál.

logo-hlavicka

PRE VSTUP NA STRÁNKY MUSÍTE BYŤ STARŠÍ AKO 18 ROKOV

YOU MUST BE EIGHTEEN (18) YEARS OR OLDER TO ACCESS THIS WEBSITE

ZUM BETRETEN DIESSER WEBSEITE MÜSSEN 18 JAHRE ODER ÄLTER SEIN

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.