Maďarský jazyk

5.000€ a győztesnek és legalább 25.000€ a nyereményekre – ezt is ígéri a legjobban jutalmazott rendszeresen megrendezett egynapos szlovákiai torna

Kérlelhetetlenül közeledik Közép-Szlovákia egyik legjobb pókertornája, mely egyetlen nap alatt garantál 25.000 eurót. A Rebuy Stars Special októberi kiadása már ezen a szombaton, október 12-én megnyitja kapuit a Rebuy Stars Zvolen termeiben, és az eljövendő bajnok számára igencsak vonzó nyereményeket tartogat. 

5.000 eurót nyerni általában csak a több napos tornákon lehet, a legjobban jutalmazott rendszeresen megrendezésre kerülő torna Szlovákiában azonban rácáfol erre a szabályra. A Rebuy Stars Special Zvolen tornáján mindössze egyetlen éjszaka alatt 25.000€ vár a legjobbakra. A leendő bajnok nemcsak egy trófeával tér haza, hanem keres 5.000€-t is. A torna ugyanis minimum ekkora nyereményt garantál az első helyezettnek.

A pókeres körhintába egy 130€-s buy-in segítségével kapcsolódhat be, ehhez azonban egy nappal a torna előtt, tehát pénteken, október 11-én jelentős kedvezménynel is hozzájuthat a torna Satellitején. A 20€ freezout 10 játékos számára garantál ticketeket. A fő torna 18:00-kor kezdődik, a késői regisztráció 22:45-ig tart, mikor véget ér a 10-es számú lvl. is. A pókeres csatát mindenki egyenlő feltételekkel, 25 000 chipsből álló starting stack-kel kezdi. Mindenki egyenlő, Ön azonban lehet egy kicsit egyenlőbb is a dealer add-on-nak, vagy a Rebuy Stars mobiltelefonos applikációjáért járó bónusznak köszönhetően. A dealer add-ont 10€-s kassza és a buy-in megvásárlásával szerezhet. Ez plusz 5.000 chips-et jelent, további 1.000 zsetont pedig azért szerezhet, ha telepíti a Rebuy Stars. mobiltelefonos applikációját. Az összes feltétel teljesítésével így az első kéz előtt 31.000 zsetonból álló stack-kel ülhet asztalhoz. De ha ez sem lenne elég, és a pókeres szerencse még így is elkerülné, a korlátlan re-entry lehetősége idővel ezen is változtat.

És ha esetleg ez a torna nem szólította meg Önt, még mindig szerencsét próbálhat a Rebuy Stars Grand Slam 50.000€ GTD tornáján, mely október 22. és 27. között kerül megrendezésre. Hogy a tornapóker egyáltalán nem az Ön stílusa? Nem számít, így is van valamink az Ön számára! A különböző limitekkel és bónuszokkal játszó cash game asztalokon kívül  LIVE game asztalok is rendelkezésre állnak. A rulett, Black jack vagy Ultimate póker minden nap 20:00-kor kezdődik, ezért nem szabad habozni, minél hamarabb el kell látogatni a Rebuy Stars Zvolen kaszinójába , és már csak ki kell választani a megfelelő játékot.

logo-hlavicka

PRE VSTUP NA STRÁNKY MUSÍTE BYŤ STARŠÍ AKO 18 ROKOV

YOU MUST BE EIGHTEEN (18) YEARS OR OLDER TO ACCESS THIS WEBSITE

ZUM BETRETEN DIESSER WEBSEITE MÜSSEN 18 JAHRE ODER ÄLTER SEIN

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.