Maďarský jazyk

5.000€ a győztesnek és legalább 25.000€ a nyereményekre – ezt is ígéri a legjobban jutalmazott rendszeresen megrendezett egynapos szlovákiai torna

Kérlelhetetlenül közeledik Közép-Szlovákia egyik legjobb pókertornája, mely egyetlen nap alatt garantál 25.000 eurót. A Rebuy Stars Special októberi kiadása már ezen a szombaton, október 12-én megnyitja kapuit a Rebuy Stars Zvolen termeiben, és az eljövendő bajnok számára igencsak vonzó nyereményeket tartogat. 

5.000 eurót nyerni általában csak a több napos tornákon lehet, a legjobban jutalmazott rendszeresen megrendezésre kerülő torna Szlovákiában azonban rácáfol erre a szabályra. A Rebuy Stars Special Zvolen tornáján mindössze egyetlen éjszaka alatt 25.000€ vár a legjobbakra. A leendő bajnok nemcsak egy trófeával tér haza, hanem keres 5.000€-t is. A torna ugyanis minimum ekkora nyereményt garantál az első helyezettnek.

A pókeres körhintába egy 130€-s buy-in segítségével kapcsolódhat be, ehhez azonban egy nappal a torna előtt, tehát pénteken, október 11-én jelentős kedvezménynel is hozzájuthat a torna Satellitején. A 20€ freezout 10 játékos számára garantál ticketeket. A fő torna 18:00-kor kezdődik, a késői regisztráció 22:45-ig tart, mikor véget ér a 10-es számú lvl. is. A pókeres csatát mindenki egyenlő feltételekkel, 25 000 chipsből álló starting stack-kel kezdi. Mindenki egyenlő, Ön azonban lehet egy kicsit egyenlőbb is a dealer add-on-nak, vagy a Rebuy Stars mobiltelefonos applikációjáért járó bónusznak köszönhetően. A dealer add-ont 10€-s kassza és a buy-in megvásárlásával szerezhet. Ez plusz 5.000 chips-et jelent, további 1.000 zsetont pedig azért szerezhet, ha telepíti a Rebuy Stars. mobiltelefonos applikációját. Az összes feltétel teljesítésével így az első kéz előtt 31.000 zsetonból álló stack-kel ülhet asztalhoz. De ha ez sem lenne elég, és a pókeres szerencse még így is elkerülné, a korlátlan re-entry lehetősége idővel ezen is változtat.

És ha esetleg ez a torna nem szólította meg Önt, még mindig szerencsét próbálhat a Rebuy Stars Grand Slam 50.000€ GTD tornáján, mely október 22. és 27. között kerül megrendezésre. Hogy a tornapóker egyáltalán nem az Ön stílusa? Nem számít, így is van valamink az Ön számára! A különböző limitekkel és bónuszokkal játszó cash game asztalokon kívül  LIVE game asztalok is rendelkezésre állnak. A rulett, Black jack vagy Ultimate póker minden nap 20:00-kor kezdődik, ezért nem szabad habozni, minél hamarabb el kell látogatni a Rebuy Stars Zvolen kaszinójába , és már csak ki kell választani a megfelelő játékot.

logo-hlavicka

Pre vstup na stránky musíte byť starší ako 18 rokov.

logo-hlavicka

Ďakujeme Vám za registráciu na odber newsletteru! Na zadaný email Vám príde potvrdenie.